Vernieuwde website
04 februari 2014 

Vernieuwde website

Alpaca-Ranch heeft haar website een nieuwe look gegeven. Naast de gebruikelijk nieuwsbrieven die ontvangt, wanneer u zich hiervoor heeft ingeschreven, zult u op de homepage de laatste artikelen en informatie vinden geschreven door Gert of Margreet.
Met deze nieuwe opzet kunt u makkelijker navigeren door de website en gericht op zoek gaan naar informatie. In de rechter kolom staan de categorieën weergegeven waaronder de specifieke artikelen te vinden zijn. De indeling van deze categorieën komt overeen met het Alpaca-Forum.

Even verder naar onderen in de rechter kolom ziet u de Alpaca Kennisbank. Per onderwerp kunt u zeer informatieve artikelen lezen die zullen bijdragen uw kennis over de alpaca fokkerij te vergroten.

Heeft u een vraag of een opmerking over een bepaald artikel dan is er onder het artikel de mogelijkheid die te plaatsen.

Verder werken we nu met responsive design. Dit wil zeggen dat onze website zich automatisch aanpast aan de grootte van je scherm. Dezelfde website zal er daarom anders uitzien op een groot computerscherm in vergelijking met bijvoorbeeld een smartphone. In 2013 surfen er al meer mensen op internet via hun tablet en mobiele telefoon dan via de PC. Indien je website dan geen goede weergave biedt zullen ze niet verder naar informatie zoeken. Wij zijn klaar voor de toekomst met responsive design.

responsive website

Vindt u een artikel of de website de moeite waard om een ‘Like’ of ‘google+’ te geven dan zouden we het zeer waarderen wanneer u gebruik maakt van desbetreffende knoppen onder het artikel of links van de website.

 

Over de schrijver
Gert is mede oprichter van de Alpaca-Ranch. In maatschap met een broer heeft hij een akkerbouw- en tuinbouw- bedrijf. Gert is verantwoordelijk voor het akkerbouw gedeelte en verzorgt hij dagelijks de alpaca's. Verder neemt Gert de werkzaamheden voor de website en webshop voor zijn rekening. “Op zoek naar wat extra inkomsten naast het landbouwbedrijf stuitte ik op het fokken van alpaca’s. Op dat moment werden er nog maar 10.000 alpaca’s in Europa gehouden terwijl de vraag groeiende is. Een goede investering voor de toekomst dacht ik. Wanneer gericht gefokt wordt op kwaliteit is met de alpacafokkerij een leuke verdienste te behalen. Daarnaast kom je door dit bijzondere dier in aanraking met andere mensen. De verscheidenheid aan sociale contacten die je opdoet maakt het totaal plaatje levendig.”
Han en Kitty de Roos
Door

Han en Kitty de Roos

op 13 Feb 2016

Wat een fantastisch mooie website, Gert. Veel succes ermee, we volgen jullie op de voet!

Gert Joling
Door

Gert Joling

op 14 Feb 2016

Dank jullie wel. :)

Reactie plaatsen

Zoek binnen onze artikelen