Over Alpaca-Ranch

Bron van kennis is ervaring.

Onze missie

Alpaca-Ranch is er om jou als startende ondernemer te helpen in de alpaca business. Dat doen we door onze jarenlange ervaring en kennis met je te delen via onze e-books, blogs, video’s, cursussen, nieuwsbrieven en persoonlijke gesprekken. Daarnaast is het onze missie om gelijkgestemde alpaca liefhebbers met elkaar te verbinden binnen het Alpaca-forum. 

Ons team

Gert Joling

Gert

eigenaar

Margreet Joling

Margreet

eigenaar

Onze diensten

Cursussen en workshops

Cursussen

Het is van groot belang een stukje basiskennis in de alpacafokkerij te beheersen. Die mogelijkheid biedt Alpaca-Ranch middels cursussen en workshops,

alpaca advies

Alpaca Advies

Kom geheel vrijblijvend langs voor een advies gesprek. Het is de bedoeling om persoonlijk kennis te maken en vervolgens je toekomst plannen te bespreken.

alpacashop

Alpaca-Shop

Voor de verzorging van alpaca's is het belangrijk kwalitatief goede producten te gebruiken. Alpaca gerelateerde producten zijn verkrijgbaar in onze webshop.

Wat anderen over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Goed bezig door kennis te delen

De informatie die jullie geven vind ik zinvol. Als er iets in de kudde gebeurt maak ik regelmatig gebruik van de informatie die jullie in de kennisbank hebben staan.

Ik wilde even aangeven dat jullie goed bezig zijn, door jullie kennis met iedereen te delen. (kennis is macht; kennis delen is kracht) Dank daarvoor.

Jolanda van Venrooij

Nieuwsbrief Informatief

De nieuwsbrief vind ik persoonlijk altijd leuk en informatief om te lezen.

José de Veth

Informatie heel uitgebreid en compleet

Bedankt voor al jullie informatie en nieuwsbrieven. Al jullie informatie is heel uitgebreid en in mijn ogen ook zeer compleet. Nogmaals wil ik jullie toch nog bedanken voor al jullie informatie en wens jullie heel veel sterkte én succes me jullie bedrijf.

Liesbeth Brands

Jullie hebben veel kennis die ik graag ontvang

Ik ben zeer blij met de info.

Ik print het uit en doe dit in mijn bibliotheek.

Dus ja zeker zinvol.

Jullie hebben veel kennis die ik graag ontvang.

Erik Jan Schenk

Kennisdeling

alpaca kennisbank

Alpaca Kennisbank

De Alpaca Kennisbank bevat veel artikelen over de alpaca wat betreft voeding, ziekten, fokkerij, trainen etc.

alpacaforum

Alpaca-Forum

Deel je kennis met andere alpaca liefhebbers op dit forum.

blogposts

Blogposts

Overzicht met artikelen met tips, advies en wetenswaardigheden voor elke alpaca houder.

Volledige Ondersteuning

Voor nieuwe en potentiële alpacabezitters kunnen wij hulp verlenen op het gebied van alpaca selectie, indeling onderkomen en weilanden, basis onderhoud, alpaca marketing etc.


Wij zijn niet één van de grote bedrijven en beweren ook niet overal een antwoord op te hebben. Maar wij beloven u als we geen antwoord hebben, wij zullen helpen die te krijgen.


Wij zijn "dierenliefhebbers". Klanten kunnen er op vertrouwen dat de alpaca's, na aanschaf bij Alpaca-Ranch, zijn opgegroeid in een schoon, zorgzame omgeving, met geschikte voeding en waar nodig veterinaire zorg.


Gegevens van registratie, medicatie, dracht en geboorte, wolanalyses en showresultaten zijn indien mogelijk voor elke alpaca aanwezig.


Bent u geïnteresseerd als hobbyist of kiest u voor de professionele fokkerij dan kunt u bij ons terecht voor advies en aanschaf van alpacas. Graag van tevoren even contact opnemen voor een afspraak!

Onze Garantie

Hoogwaardige fokdieren zullen voorzien zijn van alle benodigde papieren en registratie bij de Alpaca Association Benelux.

Alle dieren zijn gechipt, geënt en ontwormd.

Verkoopcontracten van drachtige merries en dekovereenkomsten zullen voorzien zijn van een garantie op een levend geboren veulen.

Elke alpaca transfer komt met een onderliggend contract met daarin de condities en uw garanties.

Wij zijn lid van de Alpaca Association Benelux.