Ambersun Network
13 juli 2011 

Ambersun Network

Alpaca-Ranch gaat samenwerking aan met Ambersun Alpacas uit Australië

Na een ontmoeting met Chris Williams van Ambersun tijdens een conferentie in Madrid 2010 heeft Chris ons bedrijf in Meeden een aantal keren bezocht. Het contact is blijven bestaan en rond de vuurkorf gegroeid tot gemeenschappelijke visies voor de toekomst. Chris is zeer gedreven om hier in Europa een netwerk op te zetten van fokkers die net als hij bezig zijn om de alpacafokkerij tot een hoger niveau te brengen.

Om te kunnen doorgroeien en om tegelijkertijd meer keuze te hebben voor de klant waarbij we een hoog kwaliteitsniveau kunnen waarborgen lijkt ons een samenwerking een goede optie voor de toekomst.

Hier laten we Chris zichzelf aan u voorstellen.

Over de schrijver
Gert is mede oprichter van de Alpaca-Ranch. In maatschap met een broer heeft hij een akkerbouw- en tuinbouw- bedrijf. Gert is verantwoordelijk voor het akkerbouw gedeelte en verzorgt hij dagelijks de alpaca's. Verder neemt Gert de werkzaamheden voor de website en webshop voor zijn rekening.“Op zoek naar wat extra inkomsten naast het landbouwbedrijf stuitte ik op het fokken van alpaca’s. Op dat moment werden er nog maar 10.000 alpaca’s in Europa gehouden terwijl de vraag groeiende is. Een goede investering voor de toekomst dacht ik. Wanneer gericht gefokt wordt op kwaliteit is met de alpacafokkerij een leuke verdienste te behalen. Daarnaast kom je door dit bijzondere dier in aanraking met andere mensen. De verscheidenheid aan sociale contacten die je opdoet maakt het totaal plaatje levendig.”
Reactie plaatsen

Zoek binnen onze artikelen