Nieuwe alpaca dekhengst beschikbaar in 2011
12 februari 2011 
in Fokken

Nieuwe alpaca dekhengst beschikbaar in 2011

Marco Polo staat nu bij Alpaca-Ranch te Meeden

Er wordt de laatste paar jaar veel geïnvesteerd in kwalitatief zeer goede dekhengsten. Niet iedereen heeft de mogelijkheid om een dekhengst van 30.000 – 40.000 euro aan te schaffen. Alpaca-Ranch heeft de mogelijkheid gekregen om een super mooie dekhengst naar Nederland te halen die op veel shows in Duitsland goed heeft gepresteerd.

Marco Polo is een kleinzoon van de beroemde dekhengst Jolimont Warrior.
Alpaca-Ranch biedt u de mogelijkheid om een dekking van deze hengst te kopen. Wij hebben er alle vertrouwen in dat u met deze hengst de gemiddelde kwaliteit van uw kudde snel kunt verbeteren. Heeft u vragen omtrent deze hengst? Stel ze gerust hieronder of stuur ons anders even een mail.

Over de schrijver
Gert is mede oprichter van de Alpaca-Ranch. In maatschap met een broer heeft hij een akkerbouw- en tuinbouw- bedrijf. Gert is verantwoordelijk voor het akkerbouw gedeelte en verzorgt hij dagelijks de alpaca's. Verder neemt Gert de werkzaamheden voor de website en webshop voor zijn rekening.“Op zoek naar wat extra inkomsten naast het landbouwbedrijf stuitte ik op het fokken van alpaca’s. Op dat moment werden er nog maar 10.000 alpaca’s in Europa gehouden terwijl de vraag groeiende is. Een goede investering voor de toekomst dacht ik. Wanneer gericht gefokt wordt op kwaliteit is met de alpacafokkerij een leuke verdienste te behalen. Daarnaast kom je door dit bijzondere dier in aanraking met andere mensen. De verscheidenheid aan sociale contacten die je opdoet maakt het totaal plaatje levendig.”
Reactie plaatsen

Zoek binnen onze artikelen