Jort Kelder op bezoek bij de Alpaca-Ranch
15 oktober 2009 

Jort Kelder op bezoek bij de Alpaca-Ranch

Jort Kelder op bezoek bij Alpaca-Ranch te Meeden (provincie Groningen) ten behoeve van de promotie van alpacawol. Voor zijn programma “Bij ons in de PC” heeft Jort in het voorjaar van 2009 opnames gemaakt in Meeden. Later in het jaar zijn opnames gemaakt in Amsterdam.


Nog enekele foto’s van achter de schermen.

Op 25 oktober 2009 was de uitzending van Bij ons in de PC met onze alpaca’s in de hoofdrol. Heeft u die uitzending gemist? Dan kunt u die hieronder nogmaals bekijken.

Volg deze link naar de uitzending van ‘Bij ons in de PC’ van 25-10-2009 startend bij de alpaca.  (na de reclame)

Uiteraard hebben we ook hier een aantal foto’s kunnen maken van de VIP’s met onze Ariane in Amsterdam.

 

 

 

Over de schrijver
Gert is mede oprichter van de Alpaca-Ranch. In maatschap met een broer heeft hij een akkerbouw- en tuinbouw- bedrijf. Gert is verantwoordelijk voor het akkerbouw gedeelte en verzorgt hij dagelijks de alpaca's. Verder neemt Gert de werkzaamheden voor de website en webshop voor zijn rekening. “Op zoek naar wat extra inkomsten naast het landbouwbedrijf stuitte ik op het fokken van alpaca’s. Op dat moment werden er nog maar 10.000 alpaca’s in Europa gehouden terwijl de vraag groeiende is. Een goede investering voor de toekomst dacht ik. Wanneer gericht gefokt wordt op kwaliteit is met de alpacafokkerij een leuke verdienste te behalen. Daarnaast kom je door dit bijzondere dier in aanraking met andere mensen. De verscheidenheid aan sociale contacten die je opdoet maakt het totaal plaatje levendig.”
Reactie plaatsen

Zoek binnen onze artikelen