Video instructie halstermak maken van alpaca's

Video instructie halstermak maken van alpaca's

Halstermak maken van alpaca‘s, de video:

Wil je ook graag aan het trainen met je alpaca, zorg dan dat je een goed zittend halster hebt voor je dier. Dit bepaald al in grote mate hoe snel je een alpaca halstermak kan krijgen. Voor meer informatie over het juiste type halster zie volgende link: alpaca halsters

Bedenk dat je alpacas halstermak moeten zijn als je met een show wilt meedoen. In Maart 2009 zal er weer een show zijn in Hapert (noord Brabant) dus je hebt tijd genoeg hiervoor.

Veel succes.

Over de schrijver
Gert is mede oprichter van de Alpaca-Ranch. In maatschap met een broer heeft hij een akkerbouw- en tuinbouw- bedrijf. Gert is verantwoordelijk voor het akkerbouw gedeelte en verzorgt hij dagelijks de alpaca's. Verder neemt Gert de werkzaamheden voor de website en webshop voor zijn rekening. “Op zoek naar wat extra inkomsten naast het landbouwbedrijf stuitte ik op het fokken van alpaca’s. Op dat moment werden er nog maar 10.000 alpaca’s in Europa gehouden terwijl de vraag groeiende is. Een goede investering voor de toekomst dacht ik. Wanneer gericht gefokt wordt op kwaliteit is met de alpacafokkerij een leuke verdienste te behalen. Daarnaast kom je door dit bijzondere dier in aanraking met andere mensen. De verscheidenheid aan sociale contacten die je opdoet maakt het totaal plaatje levendig.”
Reactie plaatsen

Zoek binnen onze artikelen