Einde jaars Aanbieding
05 december 2015 

Einde jaars Aanbieding

Ter afsluiting van ons jubileum jaar (10 jarig bestaan van Alpaca-Ranch) heeft de Alpaca-Shop met veel producten een aanbieding.

De prijzen van deze aanbiedingen zijn geldig tot 31 december 2015, daarna gaan de prijzen weer omhoog naar de normale waarde van het product.

Ga hier naar de aanbiedingen.

Sla je slag om nu nog leuke cadeautjes te scoren voor onder de kerstboom!

Over de schrijver
Gert is mede oprichter van de Alpaca-Ranch. In maatschap met een broer heeft hij een akkerbouw- en tuinbouw- bedrijf. Gert is verantwoordelijk voor het akkerbouw gedeelte en verzorgt hij dagelijks de alpaca's. Verder neemt Gert de werkzaamheden voor de website en webshop voor zijn rekening.“Op zoek naar wat extra inkomsten naast het landbouwbedrijf stuitte ik op het fokken van alpaca’s. Op dat moment werden er nog maar 10.000 alpaca’s in Europa gehouden terwijl de vraag groeiende is. Een goede investering voor de toekomst dacht ik. Wanneer gericht gefokt wordt op kwaliteit is met de alpacafokkerij een leuke verdienste te behalen. Daarnaast kom je door dit bijzondere dier in aanraking met andere mensen. De verscheidenheid aan sociale contacten die je opdoet maakt het totaal plaatje levendig.”
Reactie plaatsen

Zoek binnen onze artikelen