Alpacas en BNN
16 oktober 2015 
in Media

Alpacas en BNN

Alpacas is een hagelnieuwe improvisatieshow  en de opvolger van het legendarische BNN programma ‘De Lama’s’. Sophie Hilbrand zal een team van onbekende comedians in het gareel moeten houden. De spelers van Alpacas improviseren er op los in de live shows waarbij Sophie samen met het publiek bepaalt waar de scène zich afspeelt, hoe de spelers elkaar kennen en wat ze op locatie aantreffen.

Maar wat heeft dit nu te maken met de Alpaca-Ranch zal je jezelf afvragen?
Bar weinig! Maar wat is het leuk dat de alpacas meer bekendheid krijgen door een programma van BNN op de nationale TV. Niet dat er een alpaca zal optreden (wie weet?) in het programma, maar we hopen natuurlijk dat het publiek zich zal afvragen wat alpacas nu eigenlijk zijn. Dus even googlen en men komt misschien wel op jouw website uit voor meer informatie over alpacas. Eenieder die goed scoort in de zoekresultaten zal hiervan kunnen profiteren.

Onderstaand team zal meer bekendheid geven aan de alpaca. BNN zal Alpacas uitzenden vanaf 2 november elke maandag om 21:30 uur bij BNN op NPO 3.

Alpacas en BNN

Denk je ook dat dit programma de alpaca extra bekendheid zal geven? Of heb je een andere mening? Deel die dan door onderaan deze pagina je opmerking te schrijven.

Over de schrijver
Gert is mede oprichter van de Alpaca-Ranch. In maatschap met een broer heeft hij een akkerbouw- en tuinbouw- bedrijf. Gert is verantwoordelijk voor het akkerbouw gedeelte en verzorgt hij dagelijks de alpaca's. Verder neemt Gert de werkzaamheden voor de website en webshop voor zijn rekening.“Op zoek naar wat extra inkomsten naast het landbouwbedrijf stuitte ik op het fokken van alpaca’s. Op dat moment werden er nog maar 10.000 alpaca’s in Europa gehouden terwijl de vraag groeiende is. Een goede investering voor de toekomst dacht ik. Wanneer gericht gefokt wordt op kwaliteit is met de alpacafokkerij een leuke verdienste te behalen. Daarnaast kom je door dit bijzondere dier in aanraking met andere mensen. De verscheidenheid aan sociale contacten die je opdoet maakt het totaal plaatje levendig.”
Reactie plaatsen

Zoek binnen onze artikelen