Facelift alpacashop
29 december 2012 

Facelift alpacashop

De alpacashop wordt regelmatig aangepast om zo up to date en klantvriendelijk mogelijk te blijven. We zijn nu bezig om nieuwe betaalmogelijkheden aan de webshop toe te voegen. IDEAL en PayPal worden in de shop verwerkt. Nu kunnen betalingen rechtstreeks vanuit de webshop plaats vinden in de vertrouwde omgeving van uw eigen bank. Om dit duidelijk te maken aan nieuwe klanten is de header van de alpacashop ook aangepast. Zie hieronder een voorbeeld.

alpacashop

We blijven scherp in onze prijzen. De levering kan sneller wanneer betaald wordt via b.v. IDEAL omdat we direct een melding krijgen wanneer er betaald is. Bij een gewone bankoverschrijving moeten wij zo nu en dan de gegevens controleren en kan de levering daardoor iets langer duren.

Voor de klant is het dus sneller, makkelijker en veiliger!

Over de schrijver
Gert is mede oprichter van de Alpaca-Ranch. In maatschap met een broer heeft hij een akkerbouw- en tuinbouw- bedrijf. Gert is verantwoordelijk voor het akkerbouw gedeelte en verzorgt hij dagelijks de alpaca's. Verder neemt Gert de werkzaamheden voor de website en webshop voor zijn rekening.“Op zoek naar wat extra inkomsten naast het landbouwbedrijf stuitte ik op het fokken van alpaca’s. Op dat moment werden er nog maar 10.000 alpaca’s in Europa gehouden terwijl de vraag groeiende is. Een goede investering voor de toekomst dacht ik. Wanneer gericht gefokt wordt op kwaliteit is met de alpacafokkerij een leuke verdienste te behalen. Daarnaast kom je door dit bijzondere dier in aanraking met andere mensen. De verscheidenheid aan sociale contacten die je opdoet maakt het totaal plaatje levendig.”
Reactie plaatsen

Zoek binnen onze artikelen